#supporteachother, #wearestrongertogether

Το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας μας στηρίζουμε το Women On Top

womenontop

Το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας μας στηρίζουμε το Women On Top

Το Women On Top είναι ένας οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Με εργαλεία τους το mentoring, την επαγγελματική επιμόρφωση, τη συμβουλευτική, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη δημιουργία περιεχομένου, επιδιώκουν να στηρίξουν τις εργαζόμενες και άνεργες γυναίκες και να εμπνεύσουν το περιβάλλον τους, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε ένα πιο ισότιμο μέλλον για όλες και όλους.

Σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει και εσένα να ακολουθήσεις το Women On Top;

Αν νιώθεις χαμένη επαγγελματικά, αν αναζητάς ενδυνάμωση σε αυτό τον τομέα, εάν θες να πάρεις μέρος στη συζήτηση για την έμφυλη ισότητα και την επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών, το Women On Top θα σου προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να κατανοήσεις αλλά και να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου στον επαγγελματικό και όχι μόνο κόσμο.

Ποιες ακριβώς είναι οι δράσεις του Women On Top για τις γυναίκες; 

Mentoring

Το mentoring βασίζεται στο μοίρασμα εμπειριών, την καθοδήγηση και την υποστήριξη και μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συναντάς στην επαγγελματική σου ζωή.

Σεμινάρια επιμόρφωσης

Εμπειρίες εκπαίδευσης που στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών σου δεξιοτήτων και σε εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πλησιάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στα όνειρά σου.

Λέσχη ανάγνωσης

#StoRafi, τη λέσχη ανάγνωσης του Women On Top, διαβάζουμε βιβλία που σχετίζονται με τη γυναικεία ενδυνάμωση και εμπειρία, την έμφυλη ισότητα και την επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών.

Women On Topic

Ένα podcast/livecast για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Σεξουαλική παρενόχληση

Αν έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία και είσαι γυναίκα άνω των 18 ετών, όπου κι αν μένεις στην Ελλάδα, η υπηρεσία Speak Out, από την ActionAid με την υποστήριξη του Women Οn Top, είναι εδώ για σένα, οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσεις.
Θα σε ακούσουν, θα συζητήσετε και θα σχεδιάσετε μαζί τα επόμενα βήματα για την προστασία και τη δικαίωσή σου, παρέχοντάς σου δωρεάν νομική συμβουλευτική.

Μάθετε περισσότερα για το Women On Top!