#nakedfoodanswers, #nakedinfo

Πώς φροντίζουμε τα κερομάντηλα τροφίμων.

Πώς να φροντίσετε το Bee's Wrap

Δίνοντας λίγη φροντίδα στο Bee’s Wrap σας, το αγαπημένο σας κερομάντηλο θα είναι στην υπηρεσία σας στην κουζίνα σας για περισσότερο από έναν χρόνο. Ο καθαρισμός των κερομάντηλων σας είναι γρήγορος και απλός: απλώς ξεπλύνετε, σκουπίστε, στεγνώστε και επαναλάβετε, και το Bee’s Wrap σας θα συνεχίσει να σας χρησιμεύει.

  1. Βήμα 1: Ξεπλύνετε το κερομάντηλο σας με δροσερό νερό και βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τη θερμοκρασία του νερού με το δάχτυλό σας, ώστε να μην είναι πολύ ζεστό. Φροντίστε να κρατάτε το κερομάντηλο μακριά από άλλες πηγές θερμότητας όπως κουζίνες και φούρνους μικροκυμάτων, ώστε να μην λιώσει το κερί.
  2. Βήμα 2: Αν έχετε κολλώδεις τροφές ή επίμονα ψίχουλα να αντιμετωπίσετε, μπορεί να θέλετε να σκουπίσετε απαλά το Bee’s Wrap σας για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά υπολείμματα. Χρησιμοποιήστε το χέρι σας ή ένα σφουγγαράκι, μαζί με λίγο οικολογικό απορρυπαντικό πιάτων, απαλά - ελάχιστη πίεση αρκεί.
  3. Βήμα 3: Στεγνώστε το Bee’s Wrap σε στεγνωτήρα πιάτων ή όπου έχετε χώρο (πάνω από το μπλέντερ, κρεμασμένο στην απλώστρα ρούχων). Βεβαιωθείτε απλώς ότι αποφεύγετε τη θερμότητα.
  4. Βήμα 4: Αποθηκεύστε το κερομάντηλό σας σε έναν καθαρό, δροσερό χώρο και απολαύστε το ξανά και ξανά και ξανά! Κρατήστε το Bee’s Wrap σας αναδιπλωμένο σε ένα συρτάρι, σε ένα καλάθι στον πάγκο, ή όπου είναι πιο βολικό για εσάς.

 

Θυμηθείτε να κρατάτε το κερομάντηλο μακριά από τη θερμότητα.

Το Bee’s Wrap σας μπορεί να αποκτήσει λεκέδες, να φθαρεί ή να παραμορφωθεί κατά τη χρήση του στην κουζίνα σας, αλλά βλέπουμε αυτά τα σημάδια φθοράς ως απόδειξη ενός καλά εκτελεσμένου έργου. Μείνετε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι κάθε φορά που αγγίζετε το Bee’s Wrap, αποφεύγετε τα πλαστικά μιας χρήσης υπέρ μιας φυσικής, επαναχρησιμοποιήσιμης και, ανακυκλώσιμης εναλλακτικής.